Maandag 22 april: voorjaarsvakantie Aalten:

Doordat Amy's nestje eerder wordt verwacht dan gepland, zijn we afgelopen week naar de achterhoek geweest met de caravan en de hondjes...wat een heerlijk weer..en wat hebben Cinta, Amy en Donna weer genoten...natuurlijk moesten we met Amy wel voorzichtiger doen, maar wat heeft zij ook heerlijk gezwommen en gespeeld.


 

Donderdag 28 maart; hoera Amy is drachtig!

Vandaag de 28e dag na de dekking zijn we bij de dierenarts in Sleeuwijk geweest voor een echo van Amy en ja hoor daar werd bevestigd dat Amy drachtig is; op de echo zijn 8 ampullen geteld en misschien......
Het aankomend nestje zal de nestnaam "Gijs" krijgen; we hopen natuurlijk dat de dracht net zo goed zal verlopen als haar vorige twee nestjes.

  


Vrijdag 1 maart; het is zover!

Na de progesteronwaarde bepalingen, hebben we groen licht gekregen van de dierenkliniek uit Sleeuwijk, waardoor we met Amy naar Gijs in Dorst zijn gereden, daar heeft vrijdag en zaterdag een geslaagde dekking plaats gevonden tussen Amy en Gijs.... over 4 weken gaan we de echo maken en hopen dat Amy drachtig is.....spannend weer!

 

 

  

Vrijdag 4 januari; fijn weer thuis.

We zijn net terug gekomen uit de Belgische Ardennen, daar hebben we een heerlijke rustige vakantie gehad met onze hondjes, geen geknal of vuurwerk maar lekker ontspannen wandelen in de mooie bossen van de Ardennen, wat hebben de hondjes genoten..lekker snuffelen en op zoek naar een paar Belgische muizen...helaas voor onze meiden, waren deze muizen ze te slim af!

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK