Zondag 16 februari; de pups zijn geboren.

Hoera wat zijn we blij, op zondag tussen 07.00 en 14.00 zijn 8 lieve puppy's geboren...6 reutjes en 2 teefjes; de gewichten zijn prima tussen 220 en 274 gram..en de hondjes, die zien er natuurlijk prachtig uit! Het is het 2e nestje van Donna en het 8e nestje (H) van onze kennel en zal daardoor de nestnaam "Happiness" krijgen.

 


 

 

Zondag 9 februari; de 55e dag

Even een update van ons meisje; vandaag de 55e dag na de dekking, Donna is al meer dan 3 kilo aangekomen en dat kan je ook wel zien aan haar buikje....met het wandelen loopt ze nog steeds lekker mee, maar je kan merken dat het lopen zwaarder wordt voor haar, maar dat geeft helemaal niks, we houden gewoon een rustige wandelpas aan; aankomende week wordt het weer spannend, want voordat je het weet, liggen er pups in de werpkist...we wachten het gewoon rustig af!


 

 

Dinsdag 14 januari; Donna is drachtig.

Hieperde piep onze Donna is drachtig, vandaag zijn we met haar naar de dierenkliniek in Sleeuwijk geweest voor de echo en daar werd bevestigd wat wij al hadden verwacht...op de echo hebben we maar liefst 9 ampullen gezien; als alles goed gaat kunnen we dit nestje half februari verwelkomen, het wordt het 8e nestje van ons forest en zal daarom de nestnaam "Happiness" krijgen. 

 Vrijdag 3 januari; fijn weer thuis.

We zijn net terug gekomen uit de Belgische Ardennen, daar hebben we een heerlijke rustige vakantie gehad, samen met Hans en Nel en onze gezamelijke hondjes, geen geknal of vuurwerk maar lekker ontspannen wandelen of klimmen in de mooie bossen van de Ardennen, wat hebben we weer met z'n allen genoten....

 

 

 

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK