Dinsdag 10 maart; de pups 24 dagen oud.

Afgelopen weekend zijn we begonnen met geweekte puppy brokjes; het was wel even wennen voor de kleintjes, maar na even proeven smaakte de brokjes naar meer...Na het voeren mag moeder Donna natuurlijk ook even smikkelen van de overgebleven brokjes, terwijl de pups gaan voor het toetje...overgrootmoeder Cinta wacht geduldig haar beurt af, wat er overblijft van het smikkelfestijn; De pups zijn na het eten best vochtig en gaan daardoor heerlijk liggen onder de warme lamp...wat hebben ze toch een fijn leven.

De pups wegen nu:

  • Reu 1 : 860 gram
  • Reu 2 : 862 gram
  • Reu 3 : 892 gram
  • Reu 4 : 772 gram
  • Reu 5 : 714 gram
  • Reu 6 : 806 gram
  • Teef 1 : 955 gram
  • Teef 2 : 740 gram 

 


 

 

Zondag 23 februari; het Happiness nest 1 week oud.

We zijn alweer een week verder en wat vliegt de tijd toch snel...afgelopen week wat foto's geschoten van Donna's 2e nestje en wat doet ze het weer goed...de pups groeien als kool en ze wegen al bijna 500 gram; moeder Donna komt al geregeld de werpkist uit om haar pootjes te strekken, maar zodra ze haar pups hoort jammeren, gaat ze toch gauw weer terug naar de werpkist om haar pups te inspecteren....echt weer genieten van dit heerlijke nest.

 


 

 

Zondag 16 februari; de pups zijn geboren.

Hoera wat zijn we blij, op zondag tussen 07.00 en 14.00 zijn 8 lieve puppy's geboren...6 reutjes en 2 teefjes; de gewichten zijn prima tussen 220 en 274 gram..en de hondjes, die zien er natuurlijk prachtig uit! Het is het 2e nestje van Donna en het 8e nestje (H) van onze kennel en zal daardoor de nestnaam "Happiness" krijgen. 


 

 

Zondag 9 februari; de 55e dag

Even een update van ons meisje; vandaag de 55e dag na de dekking, Donna is al meer dan 3 kilo aangekomen en dat kan je ook wel zien aan haar buikje....met het wandelen loopt ze nog steeds lekker mee, maar je kan merken dat het lopen zwaarder wordt voor haar, maar dat geeft helemaal niks, we houden gewoon een rustige wandelpas aan; aankomende week wordt het weer spannend, want voordat je het weet, liggen er pups in de werpkist...we wachten het gewoon rustig af!


 

 

Dinsdag 14 januari; Donna is drachtig.

Hieperde piep onze Donna is drachtig, vandaag zijn we met haar naar de dierenkliniek in Sleeuwijk geweest voor de echo en daar werd bevestigd wat wij al hadden verwacht...op de echo hebben we maar liefst 9 ampullen gezien; als alles goed gaat kunnen we dit nestje half februari verwelkomen, het wordt het 8e nestje van ons forest en zal daarom de nestnaam "Happiness" krijgen. 

 Vrijdag 3 januari; fijn weer thuis.

We zijn net terug gekomen uit de Belgische Ardennen, daar hebben we een heerlijke rustige vakantie gehad, samen met Hans en Nel en onze gezamelijke hondjes, geen geknal of vuurwerk maar lekker ontspannen wandelen of klimmen in de mooie bossen van de Ardennen, wat hebben we weer met z'n allen genoten....

 

 

 

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK