Shows en Keuringen

SHOWS EN KEURINGEN

Om te voldoen aan het fokreglement heeft Tjebbe ook een tweetal shows moeten lopen. Aangezien showen niet echt ‘’ons ding’’ is hebben we zijn fokster Gertruud bereid gevonden om dit voor ons te doen.  Tjebbe heeft meegedaan aan de Ijssel- en Hanzehow in Zwolle op 3 en 4 oktober 2015 We waren zeer verrast en natuurlijk ook super trots dat Tjebbe op beide shows een Uitmuntend 1 wist te behalen!

Zaterdag 3 oktober tijdens de Ijsselshow in Zwolle een 1 uitmuntend in de tussenklasse, 1e plaats eindkeuring (beste reu) (volle CAC en CACIB) en 2e plaats in eindkeuring van alle kooikerhondjes (BOB) .

Zondag 4 oktober tijdens de Hanzeshow weer een 1 uitmuntend in de tussenklasse en 2e plaats bij eindkeuring reuen, (reserve CAC en volle CACIB) . 

Verder hebben we met onze Tjebbe de volgende keuringen bezocht.

Op 22 november 2014 de Kampioensclubmatch van de VHNK in Zutphen. Daar behaalde hij in de Puppyklasse een Veelbelovend met een mooi verslagje. 

Op 12 maart 2016 de Jaarlijkse Nestkeuring van de VHNK in Beusichem.  Het complete  ” Bonnie”nest was hierbij aanwezig, inclusief de beide ouders, en het nest kreeg een prima beoordeling. Ook Tjebbe mocht met een prachtig individueel verslagje huiswaarts keren.  

Op 12 november 2016 de Kampioensclubmatch van de VHNK in Zutphen. Daar behaalde hij in de Openklasse een 4 Uitmuntend met een wederom prachtig verslag.